Menu
Wandelingen in IJsselstein wordt binnenkort ingevuld!

Ontdek IJsselstein

Onder dit kopje vindt je informatie over wat er te doen is in IJsselstein,  Het kloppend hart aan de IJssel!

Onze inwoners, ondernemers, verenigingen en gemeente zijn bijzonder trots op ons IJsselstein. Onze historische binnenstad vormt het kloppend hart van onze stad aan de IJssel. De binnenstad geeft karakter aan de hele stad.

Onze stad is gebouwd op historisch besef, ondernemerszin en bovenal gedrevenheid. Gedreven om elkaar niet alleen te ontmoeten, maar om er samen wat van te maken. Alles om samen vooruit te komen. Hier word je blij (van). Leven, werken, recreƫren, hier wil je zijn.

Hier zie je het historische en het eigentijdse hand in hand gaan. Net als het stedelijke en het landelijke. Het ondernemende en het ontspannende. Het culturele en het commerciƫle. Het trotse en het lieve. Het ervarene en het aanstormende. Het oude en het jonge. IJsselstein brengt het bij elkaar. Hier ontmoet je elkaar. En dat al sinds 1310.

Op https://inijsselstein.nl/#ontmoet-elkaar vindt je uitgebreide informatie over wat er allemaal te doen is in IJsselstein, kijk eens rond en er zit vast iets leuks, boeiends of wat je nieuwsgierig maakt bij!